כאב בכתף באימון אנאירובי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/06/2021 | 00:26 | מאת: שרגא.ד

במהלך דחיקת חזה ולחיצת כתפיים אני מרגיש כאב חלש בכתף. אני נמנע מלהתאמן במשקלים ובעצימות בה אני מרגיש את הכאב מכיוון שאני חושש לגרום לפציעה, אבל אני רוצה להשתפר והמצב כרגע מפריע לי. מדובר בכאב קל מאוד, כה קל עד שקשה לתארו ככאב אך הוא מונע ממני להתקדם באימונים מחשש להחמרה. מלבד פניה לפזיותרפיסט יש תרגילי פיזיותרפיה ספציפיים שכדאי לי לנסות? כיצד לנהוג על מנת לגרום לכאב להעלם?

שרגא שלום, לא ניתן במדיות כאלו לאבחן ולפיכך בוודאי שלא להמליץ על תרגיל כזה או אחר. אתה עושה נכון בהורדת משקלי עבודה. לא תצליח להתחמק מפנייה לפיזיו, ויכול להיות שגם למומחה כתף. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה