2 הצדדים של הגוף לא שווים🤔

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/06/2021 | 01:43 | מאת: איילת

הרבה פעמים אחרי שאני מתאמנת אני מרגישה שהצד השמאלי של הגוף הרבה יותר עבד מהצד הימני שהשרירים בו רפויים ולא תפוסים ואחרי כמה אימוניח אפשר אפילו לראות שהצד השמאלי יותר חטוב מהצד הימני(גם ברגליים,גם במתניים לכל האורך..) אני עושה את אותם תרגילים בשתי הצדדים ואפילו מוסיפה יותר חזרות בצד הימני אבל זה לא עוזר ... מה אפשר לעשות??

איילת שלום, תופעה של א סימטריה מוכרת וטבעית. השאלה תמיד עד כמה? לא ברור מתיאורך עם גם א סימטריה של חלוקת שומן כרוכה בזה. אין הרבה מה לעשות - להמשיך באימונים , ואם גם בשומן מדובר לנסות תכנית תזונה , העשויה להפחית מהשומן והמעיט את אי סימטריה ( אם גם השומן מעורב). בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה