מכשיר כושר בתי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

24/09/2001 | 10:27 | מאת: מישהי מיוחדת :)

היי שלום! יש לי מכשיר אורבטרייק בבית (זהו מכשיר שמשלב שלושה פעולות: הליכה, אופניים וחתירה) באופן עקרוני עלי לעשות זאת 20 דקות כל פעם. מה דעתכם על המכשיר שלי? טוב? כן? לא? בתקופה האחרונה התחלתי שוב לעלות על המכשיר:) הברכיים כואבות לי(קצת)... האם זה כתוצאה מהפעילות על המכשיר ? כמה פעמים אני צריכה לעשות את זה בשבוע? האם זה משנה אם אני עושה את ההתעמלות במהירות גבוהה (כלומר מהר וחזק ואז אני מתעלפת אחרי 5 דקות :-) או אפשר לקבל גם תוצאות כאשר אני עושה את זה בקצב איטי (אבל לא של זחלם) מול הטלוויזיה בזמן שאני רואה את החתיכות של אמ.טי.וי מרקדות ומקפצות בגופן המושלם??? תודה:)

27/09/2001 | 03:21 | מאת: איתי

תנסי לעבוד באופן מבוקר עד 3 פעמים בשבוע. אין חשיבות למהירות כמו למשך האימון וחשוב שתרגישי טוב עם עצמך כלומר על תעבדי מעבר ליכולות שלך. לדוגמא: התחילי נאמר 15 דקות אימון במהירות 5. אחרי שעמדת בזה כשבועיים נניח אז עלי ל 20 דקות כל אימון ,עדיין באותה מהירות. לאחר שאת זה הצלחת עלי במהירות, ל-6 נניח אך חזרי ל-15 דקות. וכך הלאה..... יש מבין? בהצלחה

02/10/2001 | 10:22 | מאת: אדי מלמד

אורביטרק הינו מכשיר חובבני נחמד אשר מבצע עבודתו נאמנה לסבולת ופיתוח לב ריאה וכושר גופני. יש עלייך לבצע מעל 20 דקות 30 + , יש עלייך לעשות זאת בדופק פעילות בין 130-140 פעימות לדקה באופן מתון ולא להתעלף לאחר 5 דקות. ברכיים כואבות יכול להיות כי את לא מבצעת את התרגיל נכון ואו מפאת הזמן שלא התאמנת השרירים נהיו רפויים והצטברות של סידן לדוגמא אשר גורם לכך ואו בעיות ישנות או חדשות בברכיים. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה