חולשה פיזית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

07/06/2021 | 11:24 | מאת: צחי

מתי שאני עושה הליכות של משהו כמו 20 דק' אז אני מרגיש עייפות וקצת חלש שאנלא יכול להמשיך עם זה (כנ"ל במכון כושר ) מה הפתרון והאם השמנה שיש אצלי משפיעה על היכולת הגופנית

צחי שלום, יכול להיות שיש קשר בין השמנה לעייפות. לא ציינת אץ תכנית האימון שלך : תדירות האימונים / עצימותם / וכמה זמן אתה כבר עושה אימונים. לרוב " הסוד" הוא לעשות זאת בהדרגתיות ( בהתחלה) בדגש על תדירות האימונים ולא עצימותם פרט ואשמח לחזור אליך

07/06/2021 | 22:54 | מאת: צחי

כמו שאמרתי 20 דק' X פעמיים בשבוע התחלתי לפני שבוע

צחי שלום, אם כך הפחת מעט את משך האימון ל 15 דקות. * פעמיים בשבוע, עשה זאת למשך 3 שבועות לאחר מכן עבור ל 3 פעמים בשבוע ( עדיין 15) התמד כך למשך עוד 3 שבועות. ואז הגבר אימון 1 למשך 25 דקות והשאר רגיל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה