גרעון קלורי לצורך חיטוב וירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/05/2021 | 13:19 | מאת: אולגה

שלום, על מנת מנת לחטב את הגוף ולרדת במשקל כפי שאני מבינה עלי להיות בגרעון קלורי. לפי חישוב מחשבון BMR- אני שורפת 1157 קלוריות ובידיעה שאני מתאמנת בערך פעמיים בשבוע אימוני כוח בעיקר עלי להכפיל את התוצאה ב 1.375? כלומר יוצא שאני מבזבזת 1590 קלוריות ועל מנת ליצור גרעון האם מספיק שאהיה בתפריט של 1200 קלוריות על מנת ליצור חיטוב?

אולגה שלום, אכן בכדי לרדת במשקל יש צורך בגרעון קלורי. באם המספרים שציינת מדויקים אזי כן, בתפריט של 1200 קלוריות את תרדי במשקל. בהצלחה, אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה