פיתוח גוף,מנסה להעלות במסה.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/04/2021 | 14:56 | מאת: אביאל

שלום,אני מעוניין להתחיל להתאמן בחדר כושר להעלות מסת שריר ולהתנפח מה שנקרא,נולדתי רזה מטבעי ואני רוצה לשנות את זה ולאהוב את הגוף שלי אני בן 19 שוקל 50 בגובה 1.75 אני קורא כל כך הרבה באינטרנט אבל כל אתר מבלבל אותי יותר מהשני,אני לא מצליח להבין כמה קלוריות/חלבון לצרוך ביום וכמה אפשר להתאמן כדי לראות תוצאות יחסית מהכ ואם ארוחות מסודרות משנות או או לא כל עוד אני צורך את הכמות היומית שלי...כל אחד אומר משהו אחר אני ממש ממש אשמח אם תעשו לי סדר בראש זה נורא חשוב לי 🙃 נ.ב קניתי משקולות ומתח לבית אם זה יהיה אפקטיבי לתהליך.

אביאל שלום, בכדי להעלות מסת שריר יש לעשות 3 דברים: 1. אימוני כוח. 2. תזונה במיקוד עם עודף קלורי ( לאכול יותר מהצריכה) תוך התייחסות נכונה לחלבון. 3. מנוחות תואמות. ממליץ בחום שתתייעץ עם מאמן כושר באזור מגוריך , שיראה לך ביצוע נכון של תרגילים והתאמת המשקל ( חשוב להגיע לאזור הכשל). לגבי תזונה - בגדול כמות החלבון צריכה לנוע באזור של בין 1.2 ל 1.8 גרם חלבון לק"ג משקל גוף ( תלוי בעצימויות האימון / תדירותם...). גם פה ממליץ בחום להתייעץ עם תזונאי ספורט. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה