איך לעלות את האנרגיה בהליכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

14/04/2021 | 19:56 | מאת: טל

הרבה זמן לא עשיתי הליכות, ולפני שבוע התחלתי לעשות הליכות. אבל אני הולכת בלי חשק אני רוצה להרזות לעשות דיאטה אבל בהליכה אני הולכת בלי חשק. איך אני יכולה לעלות את האנרגיה כדי שאוכל ללכת בשמחה להליכה?

טל שלום, אין "פטנטים" לכך. ממליץ להתחיל בתדירות סבירה, לא כל יום ,לא יותר מ 3/2 פעמים בשבוע למשך של לא יותר מ 30 דקות. בצורה זו יש סיכוי טוב שתצליחי להכניס זאת לשגרה. בנוסף שווה לבדוק גיוון מסלולי ההליכה . בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה