מהפך חיצוני

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/03/2021 | 13:56 | מאת: תמיר

אני מישהו עם בעייה של השמנה (איזור הבטן ) בן 40 + ורוצה לדעת אם אני רוצה לפתח גוף/לרדת במשקל זה ריאלי בגיל שלי או שאני מבזבז ת'זמן שלי על מכוני כושר ? אם כן מה צריך לעשות בשביל להגיע לתוצאות יפות בזמן קצר בהנחה שאני לא בדיוק לעשות פעילות אירובית בגלל סיבות רפואיות

תמיר שלום, במילה אחת כן. במספר מילים : 1. לא יורדים במשקל בחדר כושר, יורדים ביצירת גרעון קלורי בשילוב של תכנית תזונה ופעילות גופנית. 2. כמה זמן? תלוי בהמון גורמים. אבל למה זה משנה? הרי הרעיון הוא ליצור שינוי באורח חיים. 3. מדוע הבעיה הרפואית מונעת פעילות אירובית אבל לא פעילות כוח? פרט ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה