איזה תרגלי כושר מתאים לי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/03/2021 | 18:14 | מאת: רות

בת 65 סובל מעודף משקל עם שחיקת סחוס בברכיים קרע בשתי הכתפיים מעונינית לעשות אימוני כושר.אני תועדת כארבע פעמים בשבוע כשעה אך איני יודעת אילו אימוני כוח מותר לי לעשות. מחכה לתשובתכם.

רות שלום, זו שאלה כללית מדי שלא ניתן לענות עליה בפרוט. בגדול ניתן לבצע את כל תרגילי הכוח כל עוד הם מותאמים לרמת כושרך / כאבים. ממליץ שתתייעצי עם מאמנ/ת כושר באזור מגורייך שיבנו לך תכנית אימון תואמת כולל כיצד לבצע התרגילים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה