דיווש אופניים כנגד הליכה?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

12/03/2021 | 08:44 | מאת: חיים

בוקר טוב אורי קניתי אופני כושר ורוצה להתחיל להתאמן עד עכשיו התאמנתי בהליכה מהירה ממוצע שלי ל6 קילומטר הוא כ48-50 דקות מן הסתם הקצב באופניים הוא גבוה ומהיר יותר אז האם עליי להגדיל את המרחק כדי לשמור על עצימות האימונים?

חיים שלום, מה שעליך לעשות זה להתייחס למשך האימון ולדופק. יכול להיות שבתחילה תרגיש קושי מסוים (תלוי כמובן בעצימות האימון) כתוצאה מכך שגופך "מורגל" להליכה. ממליץ לשלב בין שתי הפעילויות. בהצלחה אורי

15/03/2021 | 09:07 | מאת: חיים

חייב להגיד שאחרי שהתאמנתי אתמול במשך כ25 דקות ודיוושתי כ9 ק"מ במהירות ממוצעת של כ25 קמ"ש והרגשתי מצויין על גבול הלא מורגש האם עליי להגביר את המרחק שמדווש ?

חיים שלום, כן בהחלט. בהצלחה אורי

15/03/2021 | 09:59 | מאת: חיים

תודה אורי:)

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה