תזונה ספוטיבית וטבעונית

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/02/2021 | 00:12 | מאת: דן

היי, אני בן 26 וטבעוני, לאחרונה התחלתי להתאמן בעוצמה גבוהה, 3 פעמים בשבוע (שעה כל אימון). אשמח להתייעץ ולשאול כמה שאלות. כמה ג' חלבון מומלץ לאכול בימי אימון וכמה בשאר השבוע? מה הוא מקור טבעוני טוב לחלבון? והאם עליי לשים לב לדברים נוספים בימי אימון כמו חוסר במלחים וכו'? תודה רבה מראש,

דן שלום, 1.לא ניתן במדיה כזו להגיע לרמות יעוץ כפי שתיארת. ממליץ שתתייעץ עם תזונאי ספורט 2. לא ציינת איזה אימונים אתה עושה - כוח? אירובי? גם וגם? 3.לגבי כמות החלבון למתאמנים בגדול לא פחות מ 1.1 גרם ל 1 ק"ג משקל גוף ועד 2 גרם . 4. טבעונים רבים משתמשים בחלבון סייטן. 5. ההתייחסות לצריכת חלבון אינה קשורה רק לימי האימון אלא וגם בשאר הימים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה