ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/02/2021 | 10:44 | מאת: הראל

אני מישהו עם בעייה של השמנה באיזור הבטן שמת לרדת במשקל + להתחטב אבל לא יכול לעשות פעילות גופנית בגלל שאחרי זה מרגיש חולשה/קצת רעד בגוף וזה קורה אחרי ההנ"ל למה זה קורה ומה האלטרנטיבה לזה ?

הראל שלום, ראשית חשוב להבין שהמפתח להורדת משקל נמצא בתזונה ולא בפעילות הגופנית. נכון "שהנוסחה" המנצחת היא השילוב בין השניים אבל בהתייחס לפרמטר הזה ( הורדת משקל) הדגש הוא על התזונה ( גרעון קלורי). לא ברור מתיאורך מהי הפעילות שעשית , באיזו עצימות, תדירות..??? פרט ואשמח לחזור אליך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה