איך להתרגל לעשות הליכות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/02/2021 | 13:51 | מאת: יעל

רציתי לשאול שתי שאלות עם זה מתאים לפורום. יש לי סוכרת ויש לי בעיה שאני מתפתה לאכול מתוק ולא יכולה להפסיק עם זה. אני השמנתי בצורה נוראית ואני רוצה להתחיל לעשות הליכות ביום יום. בעבר עשיתי הליכות אבל הרבה זמן שכבר לא עשיתי ואני לא רגילה לעשות. איך מתחילים להתרגל לאט לאט לעשות הליכות ולהוריד את השומן? אשמח למענה תודה רבה

יעל שלום, הפתרון להורדת משקל נמצא בתזונה ולא בפעילות הגופנית. נכון ששילוב של פעילות גופנית ותזונה נכונה הם המפתח להורדת משקל ושמירתו לאורך זמן אך הדגש הוא על תזונה. ללא תכנית תזונה המייצרת גרעון קלורי ( תוך דגש על הסוכרת ) לא ניתן יהיה להשיג את מטרתך. אל תביני אותי לא נכון ברור שלהליכה יתרונות בריאותיים רבים ואני בהחלט ממליץ לשאלתך לגבי ההליכה - אכן מילת המפתח היא הדרגה התחילי בתדירות של 3 פעמים בשבוע ( יום כן יום לא) למשך של כ 10 דקות עד 15 דקות. לאחר כשבועיים הוסיפי יום נוסף ולאחר כעוד שבועיים עוד יום. לאחר כשבועיים מהוספת היום החמישי הפחיתי את התדירות חזרה ל 3 אימונים בשבוע למשך של 20 עד 30 דקות וכמו הנ"ל העלי בהדרגה את התדירות. חזרי אלי לאחר שעשית זאת ונמשיך משם. אם יהיו לך עוד שאלות אשמח לענות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה