שתיתי מים עם מתכת במשך חצי שנה..

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/01/2021 | 21:40 | מאת: מיכל

הי, יש לי בקבוק זכוכית עם פקק ממתכת, אני שותה מהבקבוק הזה חצי שנה מים, 2 ליטר ביום.. הפקק מהמתכת החליד והתחיל להוציא מתכת למים, אך לא ידעתי.. מבחוץ זה לא נראה שחור והמים נראים נקיים ושקופים, וחשבתי שאני שותה מים נקיים. רק היום התגלה לי שאני שותה מים שחורים.. גיליתי את זה כששפכתי קצת מים מהבקבוק על השידה הלבנה וראיתי מים ככ שחורים.. אני ככ עצובה ששתיתי מים במשך חצי שנה לא נקיים, שחורים, עם מתכת! ... אני ככ מתוסכלת עד כמה זה מזיק? זה כמות מים גדולה של 2 ליטר ביום במשך חצי שנה..

מיכל שלום, לא בהתמחותי. לא נסי לשאול בפורום בטיחות וגהות , מצרף לינק. https://www.doctors.co.il/forum-1282/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה