חוסר בירידה במשקל- מה לעשות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/01/2021 | 22:50 | מאת: רומי

הי, אני בת 39 וחצי. משקלי 65 וגובהי 1.72. האכילהבמשך שנים נסבה בגדול על ארוחה אחת ביום בערב, אולם הארוחה הזו סובבת סביב הרבה מאוד ירקות, כסלט, ירקות בתנור או ירקות מבושלים + חלבון (ביצה, מוצרי חלב, טונה) בעיקר. לעיתים רחוקות עוף או בשר. בבוקר שותה קפה על מים, צהריים אוכלת רק צלחת מרק דליל לעיתים כלום, אחהצ שוב קפה, ובערב כאמור. שותה מים והרבה דיאט קולה. בשעות הערב, בטרם אוכלת את ארוחת הערב שלי נוהגת לנשנש קורנפלקס ללא חלב, או אגוזים/אגוזי קשיו. עושה כבר שנים הליכון כ- 5-6 ימים בשבוע במשך 45 דקות הליכה מהירה. לא יורדת גרם. ואף הרגשת נפיחות והשמנה. אני יודעת שבכל דיאטה ממליצים להפחית מרכיב תזונה אחר ותמיד אומרים במקומו לאכול ירקות ללא הגבלה. אני כבר אוכלת ירקות ללא הגבלה באמת בכמות אדירה וגדולה, ולכן במחשבה שלי כל דבר אחר שאוסיף רק אעלה במשקל. אני עושה ספורט וללא יעילות. כמו כן לא יורדץ ואף נפוחה באופן תמידי. אשמח לעצתכם, יודעת שלאכול יותר פעמים ביום זה אולי השיטה אולם אם אוכל עוד ארוחה של סלט זה יועיל?תןדה

רומי שלום, מתיאורך אני מבין מטרתך היא לרדת במשקל ולהוריד נפיחות. בכדי לעשות זאת יש ליצור גרעון קלורי. נראה שתזונתך הנוכחית אינה מייצרת את אותו גרעון. ממליץ בחום להתייעץ עם תזונאי /ת בנוסף ממליץ לשלב גם אימוני כוח בתכנית האימונים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה