תרגיל חישוק לגבר לשרירי האגן

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

30/12/2020 | 14:31 | מאת: אמיר

שלום רב רציתי לדעת האם נכונה השמועה, שתרגילי חישוק יכולים לעזור לחיזוק שרירי האגן ובעצם לעזור לגבר בזמן הסקס (תנועות של הגבר כמובן")? ואם כן איך בדיוק לבצע את התרגיל ובאיזה חישוק?תודה

אמיר שלום. לאיזה שרירים כוונתך? כל שריר המתחבר לאגן יכול להיקרא שריר אגן: שרירי בטן/ עכוז / גב.... חיזוקם לא יעלה ולא יוריד לשיפור ביצועי סקס. מה שיהיה משמעותי יותר זו תנועת האגן. ואכן תרגול חישוק וגם תרגילים אחרים הקשורים לשליטה באגן עשויים לעזור. איך ? פשוט לנסות - הרבה תרגול, הרבה תסכול, והרבה התמדה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה