עלייה במשקל לאחר סגר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

01/10/2020 | 12:16 | מאת: חיה1951

שלום, בסגר הראשון עליתי 4 קילו (שקלתי 52 לפני כן )ובחודש האחרון אני הפחתתי בכמויות האוכל ועושה יותר הליכה, עבודות בית מאומצות , אני מרגישה שהבטן פחות נפוחה אבל לא ירדתי במשקל בכלל נ.ב: אני לא יכולה לוותר על שוקולד קטן אחרי 2 ארוחות ביום (בוקר וערב ) איך אני מורידה 5 קילו לפחות ?

חיה שלום, קשה לענות מבלי שיהיו נתונים מדויקים על תזונתך. בגדול אם עלית 4 קילו בסגר הראשון משמע שהעלית את צריכת הקלוריות. העובדה שהפחתת את כמויות האוכל עדיין לא מבטיחה שיצרת גרעון הקלורי . ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת - בנוסף ממליץ לבצע רישום מדויק של תזונתך כולל השוקולד . בהחלט ניתן להוריד מהמשקל כל עוד תהי בגרעון קלורי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה