כמה זמן לאכול לפני אימון?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

13/02/2020 | 15:41 | מאת: מוטי

שלום, אני רוצה שיהיה לגוף שלי הרבה אנרגיה לאימון בחדר כושר אבל מצד שאני אני לא רוצה להכביד על הבטן שתפריע לאימון. אז כמה זמן לפני האימון כדאי לאכול? מה כדאי לאכול והאם לאכול ארוחה משביעה מאוד או ארוחה קלילה? תודה מראש.

מוטי שלום, בגדול לא מומלץ ארוחה "גדולה" כשעתיים לפני אימון ויש כאלו שיגידו אף יותר משעתיים. ארוחה קלה כגון פרוסת לחם כחצי שעה לפני ...אפשרי ואף מומלץ. בנוסף יש הבדלים בין אנשים בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה