בקע שמחמיר אחרי אימון?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/01/2020 | 10:31 | מאת: יוסי

שלום, יש לי בקע קטן (קילה) ואחרי שאני מבצע תרגילי אימון כמו סקוואט או לחיצת רגליים במכונה אני מרגיש שהבקע גדל. האם כדאי לי להמנע מתרגילים אלו? איזה תרגילים אחרים כדאי לי לבצע כתחליף? תודה.

יוסי שלום, לא בהתמחותי. עליך להתייעץ עם הרופא המטפל. בגדול, תרגילים בהם הלחץ התוך בטני גדל יכולים תחושה שתיארת. לכן חשוב לדעת לשלב נשימות כחלק מביצוע התרגילים . ממליץ שתתייעץ עם מאמן כושר מנוסה במקום בו אתה מתאמן. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה