מה ההיגיון בשיטת אימון ab?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/01/2020 | 20:58 | מאת: דוד

בשיטת אימון פול באדי אפשר להתאמן שלוש פעמים בשבוע וכל השרירים יקבלו אימון שלוש פעמים בשבוע. אבל בשיטת אימון ab משקיעים אפילו ארבע ימי אימון בשבוע אבל כל שריר יקבל אימון רק פעמיים בשבוע וזה פחות אפקטיבי להיפרטרופיה? אז למה עושים את זה? יש אפילו שיטת אימון abc. אני לא מבין את ההיגיון של להשקיע יותר אימונים בשבוע אבל כל שריר יקבל פחות אימונים? תודה מראש על תשובה.

דוד שלום, תלוי במספר גורמים כולל מטרות. באם ברצונך לעבוד על כל השרירים אזי באימון פול בודי זה יקח הרבה זמן, בנוסף באימון כוח " משחקים" בין מספר פרמטרים כגון תדירות האימון, עצימותו, משך.. בהתאם לכך בוחרים את השיטה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה