שאלה בקשר למשהו נוסף

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

09/08/2019 | 08:32 | מאת: ליאת

שלום אורי. אני רוצה גם לעלות במדרגות במקום במעלית אמרו לי שזה בריא ונהדר להרזייה אני גרה חמש קומות וקשה לי לעלות חמש קומות כמה מדרגות אני יכולה להתחיל לעלות ואם אפשר אחרי הליכה? ממש תודה ומאחלת לך שבת מקסימה

ליאת שלום, זה אכן בריא, לגבי הרזיה ? עשוי לעזור אך רק אם תיצרי גרעון קלורי, כלומר תזונה , תזונה ותזונה. תתחלי בקומה אחת, וכמו שהסברתי בהליכה בהדרגה לאחר כ שבועיים עברי לשתי קומות וכך הלאה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה