חילוף חומרים מהיר מדי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/07/2019 | 21:58 | מאת: רוני

שלום, אני בת חמש עשרה ויש לי בעיה ממש קשה של חילוף חומרים מהיר מדי (סליחה אבל אני לא יודעת לאיזה רופא לפנות אז חשבתי אולי שזה קשור לתזונה), אני כל הזמן הולכת לשירותים(שלוש ארבע או יותר פעמים ביום ) וכל הזמן יש לי תחושת אי נוחות בבטן וגם קצת גזים . אני יוצאת לטיולים ואני לא יכולה לאכול כלום כי ישר כואב לי הבטן מזה שאני צריכה שירותים אולי יש משהו שאפשר לעשות כדי שאני לא אסבול ככ? משהו שאולי להמנע מלאכול אותו או מאכלים שכדאי לאכול? תודה מראש ..

רוני שלום, 1.ממליץ להתחיל ברופא המשפחה שלך. 2. לא בטוח כלל שמדובר בחילוף חומרים . אבל כפי שציינתי תתחילי ברופא המשפחה והא כבר יפנה אותך לגורם המתאים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה