לא מצליח להוריד 5 קילו

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/04/2019 | 21:06 | מאת: מאיר

שלום אני כבר חודש אוכל רק חלבונים וירקות (חוץ משבת) ללא פחמימות וכו" ואני לא מצליח להוריד 5 קילו יש לציין שאני שוקל 70 והגובה שלי הוא מטר 65 ....לפני שנה עשיתי דיאטה והורדתי יחסית מהר עכשיו עליתי ואני לא מצליח להוריד בסך הכול 5 קילו למה זה אני עושה 4 פעמים בשבוע ריצה של 20 דקות 4 קילוןמטר

מאיר שלום, אין מספיק נתונים. גם מחלבונים יכולים לעלות במשקל ( או לא לרדת) אם אינך בגרעון קלורי . ממליץ להתייעץ עם תזונאי/ת . בהצלחה אורי

20/04/2019 | 22:44 | מאת: מאיר

שלום אני פשוט אוכל סלט בצהריים עם עוף או שניצל בלי שמן (צלוי) ובערב 2 ביצים עם סלט זה בעיקרון מה שאני אוכל אז כאילו אני לא מבין מה אני יכול לעשות עוד

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה