כושר

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/08/2001 | 17:58 | מאת: רונית

אדי שלום! אני בת 28, גובהי 1.60 מטר, משקלי 66 ק"ג. אילו תרגילים ניתן לבצע ע"מ להגיע לכושר גופני סביר ללא שימוש בחדר כושר? הכוונה במיוחד לסיבולת לב-ריאה. יש לציין שכיום אין ביכולתי לרוץ ברציפות אפילו קילומטר. תודה

28/08/2001 | 20:52 | מאת: אדי מלמד

רונית, אין צורך לרוץ אלא יש ללכת בקצב דופק של 130 פעימות לדקה, עם נעליים נוחות ולאחר חימום נאות. יש לקבוע את כמות האוכל היומית ל - 4 ארוחות ביום ולשתות המון מים, או לקבוע פגישה עם דיאטהנית קלינית או לפנות לפורום תזונה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה