האם תרגילי כוח יכולים לגרום לי להתנפח?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/01/2019 | 15:00 | מאת: נועה

התחלתי לעשות תרגילים כדי להוריד שומן ביריכיים ובישבן, אך אני מפחדת שבסוף במקום שהשומן ירד הגודל ישאר והרגל פשוט תהיה חזקה יותר...אין לי בעיה שתתחזק אבל המטרה הראשונית שלי זה שהירך והישבן יקטנו...האם זה ופעילות אירובית שאני עושה בלי קשר יוכלו לעזור לי להגיע למטרה?

נועה שלום, אין אפשרות להורדת שומן נקודתית. בכדי להוריד שומן - ולא משנה מאיזה אזור בגוף יש להיות בגרעון קלורי, זאת יש לעשות באמצעות תכנית תזונה ופעילות גופנית כשהדגש הוא על תכנית תזונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה