כאבים בברך כתוצאה מריצה.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/08/2001 | 11:01 | מאת: רוני

שלום רב. אני כבן 23 לא מזמן (חודש) התחלתי באימוני ריצה (כ 20-40 דקות ביום קצב איטי) לפעמים אני רץ שעה ויותר, הכול בקצב איטי מאוד לפני שבוע בערך התחילו כאבים בברך לאחר הריצה בלבד.. שחולפים כעבור דקות עד שעות מספר. מדוע כןאבות לי הברכיים, האם להפסיק לרוץ. תודה.

28/08/2001 | 20:58 | מאת: אדי מלמד

ראשית הפסק לרוץ!!! שנית יש עלייך לברר עם עצמך: 1. האם משטח הריצה נאות? 2. נעליים נוחות ומותאמות. 3. חימום נכון. 4. התחל הקצב איטי ועל משטח ישר. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה