פולימיאלגיה ראומטיקה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

26/09/2018 | 19:45 | מאת: חנה

שלום רציתי לדעת אם האימון ברטט יכול להזיק למי שחולה בפולימיאלגיה ראומטיקה תודה

חנה שלום, לא בהתמחותי. למה דווקא אימון ברטט ? מי המליץ לך על כך? אחד האיפיונים של פולימיאלגיה ראומטיקה היא נוקשות ולא בטוח שאימון רטט ייועל בהיבט זה. ממליץ שתתיעצי עם הרופא המטפל. בהצלחה אורי

01/10/2018 | 19:41 | מאת: חנה

תודה על ההתייחסות, בהמשך לתשובתך, לגבי האימון ברטט. השאלה שלי אם בעקבות האימון יכול להיגרם לי נזק או התגברות של המחלה.

חנה שלום, כפי שציינתי לא בהתמחותי. איני רואה יתרון באימון רטט על אימונים אחרים. לגבי נזק - איני יודע ואיני מכיר מחקרים שבדקו אימון רטט ו פולימיאלגיה ראומטיקה . ידוע שאימון ברטט לאזור חגורת הכתפיים עלול ליצור נזקים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה