פיתוח שרירי רגליים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

21/08/2001 | 03:28 | מאת: Mr. Leg

שלום רב ! אני בחור בן 25 ,די רזה (בעיקר ברגליים) . התאמנתי מספר פעמים (בעבר וגם בהווה) במכון כושר על מנת להגדיל את שרירי הרגליים ("לנפח") אך ללא הועיל. אני מתאמן פעמיים בשבוע בלבד ( כדי לתת לשרירים זמן לנוח ולגדול ) , בכל אימון אני מבצע 5-6 סטים לכל תרגיל, כאשר בכל סט אני מבצע כ-8 חזרות במשקל מירבי. האם שיטת האימונים שלי היא נכונה ? האם עליי להוסיף/להוריד אימונים במהלך השבוע ? אשמח לשמוע חוות דעת ועצות בנושא. בתודה מראש.

21/08/2001 | 16:43 | מאת: אדי מלמד

ראשית יש עלייך להעלות מעט או יותר במשקל גופך. יש עלייך לבחור 3 תרגילים מרכזיים ולגוון ביניהם. יש עלייך לשנות מדי 45 ימים את סגנון האימון , מספר החזרות וזמני המנוחה. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה