חלבון מי החי מול חלבון מן הצומח לפיתוח שרירים

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

05/07/2018 | 19:33 | מאת: יריב

שלום רב, במידה ואני מתאמן בחדר כושר ברמה מקצועית , מה יותר טוב לפיתוח שריר חלבון מה הצומח או חלבון מן החי ? תודה רבה

יריב שלום, ממחקרים נראה שחלבון מהחי למטרות העלאת מסה עדיף . הסיבה לכך היא שמקורות חלבון שונים מאופיינים בתכונות עיכול שונות ולחלבון מן החי יש יתרון בהיבט זה. עם זאת ממליץ להתייעץ עם תזונאי ספורט בכדי לאזן נכון גם את מינון החלבון , וגם את האיזון בין חלבון מהחי והצומח שגם להם יש יתרונות .בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה