אימון ברטט- האם למי שסובלת מלחץ דם גבוה?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

28/05/2018 | 18:48 | מאת: דואן

שלום, אימון ברטט...אני סובלת מפיברומיאלגיה ולחץ דם גבוה. ממחקרים שקראתי, שיטת האימון יכולה לשפר כאבי שרירים לתסמונת. לא מצאתי התיחסות לבעית לחץ דם גבוה. האם מותר??? תודה

דואן שלום, אשמח לקבל לינק למחקרים שקראת, למיטב ידעתי רוב המחקרים נעשו על ספורטאים . מעט מחקרים נעשן על אוכולוסיה "רגילה" ואיני מכיר מחקר בהתייחסות לפיברומיאלגיה ולא לא ללחץ דם. נכון להיום אם לעשות אימון רטט אזי לבצעו רק לרגליים ולא לזרועות, ולהגביל עצימות אימון משך ותדירות. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה