בתרגילים שגורמים לרטט בראש ובפניפ שאלה לגבי סיכון

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

29/04/2018 | 23:55 | מאת: סיס

רכשתי את מכשיר הויברטק. יש תרגילים שבהם אני מטה אצ הראש קדימה ומרגישה שהראש רוטט כמו הגוף. האם יש סכנה בכך שהראש רוטט? בתודה מראש סיס

שלום, אינני חסיד של מכשיר זה. בגדול הוא נולד לשיפור כוח ראקטיבי לספורטאים. אכן בתרגילים מסוימים בעיקר אלו בהם משענים על הזרועות עלולולת להיות תופעות שונות כגון סתימות שמשתחררות, כאבי ראש ... לשאלתך אין לי אינפורמציה המעידה על בעיות כתוצאה מרטט הראש, עם זאת אנו יודעים שהראש אינו בנוי לרטט ממושך / חבטות וכדומה. אינני רואה בעיה כל עוד ביצוע התרגיל נכון ( מנחי גוף) ומשך האימון על מכשיר הרטט אינו רב מדי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה