מקבילים על פינת השיש

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/04/2018 | 12:54 | מאת: יריב סעדון

שלום ומועדים לשמחה. אני מתאמן על מקבילים ניידים אבל גם התנסיתי בביצוע תרגיל המקבילים בפינת השיש במטבח , פינה בזווית 90 מעלות לדאבוני אני מרגיש "טבעי" ונוח בביצוע התרגיל בפינת החדר , מה עוד שאני מרגיש יותר את היד האחורית , אני תוהה לדעת האם זה בסדר ונכון בביצוע כזה , אם כן השקול לוותר על המתקן הנייד , מתקן מקבילים ניידים שיש לקנות בכל חנות תודה

יריב שלום, אל תוותר על המקבילים, גוון בין המטבח למקבילים, כנראה שכל אחד נותן מיקוד מעט שונה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה