חגורות גב

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/08/2001 | 12:37 | מאת: רועי

למנהל הפורום שלום 1.האם חגורות הגב שנמצאות בשימוש בחדרי הכושר הן באמת עוזרות ושומרות על הגב?או שהן לא הכרחיות ופעולתן לא משמעותית.

28/08/2001 | 21:18 | מאת: אדי מלמד

רועי, חגורות הגב הינן חשובות והכרחיות מאוד: חגודרת הגב בעצם לא תופסת את הגב כי אתה יכול לנוע לכל הצדדים. אולם רוחב החגורה הוא 10 ס"מ לערך, וכאשר הינך סוגר את החגורה בלחץ, האוויר אשר נמצא בחלל הבטן לוחץ על החוליות בגבך לכל רוחב ה- 10ס"מ וכך יוצר מצב של וקם אשר גורם לחוליה לא להילחץ ולהיסגר. קיבלת טיפ מקצועי!!!! בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה