מקורות חלבון לצמחוני.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/03/2018 | 19:19 | מאת: עומר

בן 21 . צמחוני (לא אוכל בשר ודגים, כן אוכל ביצים ומוצרי חלב.) מתאמן קרוב לשנה. התחלתי להתאמן במשקל 60 קילו היום אני שוקל 70 קילו עם אחוז שומן גבוהה יחסית (18 אחוז שומן.) כשהתחלתי להתאמן ולא הרגשתי שיפור פניתי למדריכים בחדר הכושר על מנת להבין את פשר הבעיה. התחלתי לאכול כמו דינוזאור. כיום אני אוכל 3-4 ביצים ביום. קופסת קןטג׳ , יוגורטים וחלבון נוסף מקטניות כמו עדשים, קינואה וכו׳. הבעיה שלי היא שאני עליתי מאוד באחוזי שומן ברמה שאני מרגיש כבר שמן ולא אוהב כבר איך שאני נראה. רציתי לשאול על איך לשנות את התזונה שלי כדי ל״התחטב״ אני יכול להוריד מהכמות העצומה של הקטניות שאני אוכל כל יום אבל אני מפחיד שזה יביא למצב שיירד לי מסת שריר בגלל שלא אגיע לערכים של החלבון.

10/03/2018 | 19:21 | מאת: עומר

מתאמן 4 פעמים בשבוע . Ab

10/03/2018 | 20:36 | מאת: עומר

1.75

עומר שלום, די פשוט , בכדי להוריד % שומן עליך ליצור גרעון קלורי. מומלץ לעשות זאת בליווי מקצועי של תזונאי ספורט. בהצלחה אורי

11/03/2018 | 11:09 | מאת: עומר

רוב החלבון שאני צורך הוא מקטניות. אני מפחד שאם אפחית מהקטניות ארד במזת שריר

עומר שלום, חוזר על מה שכתבתי - יעוץ מקצועי!!! בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה