קניית ידיות לשכיבות שמיכה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

22/02/2018 | 19:26 | מאת: יריב סעדון

אני מבצע במסגרת האימון שלי גם שכיבות שמיכה היה פעם או פעמיים שהיו לי כאבי שורש כף היד אנני יודע עם זה קשור .... ראיתי בחניות ספורט "פוש אפ פרו " ידיות שכיבות שמיכה עם מנגון המאפשר לסובב את פרק כף היד ב90 מעלות חשבתי לעצמי האם זה גימיק שיווקי שלא שווה את הכסף או שכן מה דעתך ? תודה

יריב שלום, בשאלתך יש להתייחס לשני פרמטרים שונים האחד כאבי שורש כף היד והשני מנח הזרוע. חגבי כאבי שורש כף היד , כנראה שחלק מהסיבה היא זוית חדה מדי בין כף היד לאמה , שימוש בידית ( ולא משנה אם היא מסתובבת או לא) עשוי לעזור בהקטנת זווית זו. לגבי ידית בעלת יכולת סיבוב זה פשוט משנה את מיקוד העבודה בין שריר החזה לתלת ראשי בקלות יחסית. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה