בירור, לגבי מזון שאני מתכנן לאכול במסגרת הדיאטה שלי.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

18/02/2018 | 22:21 | מאת: ליאור

שלום. אני בדיאטה ובליווי דיאטנית. השאלה מתייחסת למזון מסויים שאני מתכוון להשתמש בו, והוא שניצלים מעוף שאאפה אצלי בבית. אני רוצה לדעת: כמה זמן הכי הרבה, זה נחשב בריא, להקפיא את השניצלים שנאפו בתנור.

ליאור שלום, הקפאת מזון זו תורה. לשאלתך בגדול מזון יבש כגון עוגיות יבשות, קרקרים, קטניות...מומלץ לשמור במקפיא בין 3 ל 6 חודשים. אוכל רטוב / מבושל בין חודש ל 3 חודשים זה נכון גם לגבי שניצלים. חשוב להקפיד על מספר כללים העשויים להאריך את משך השהות של מזון קפוא במקפיא: 1. כלים איכותיים המתאימים להקפאה - העדפה לכלי זכוכית. 2. גודל אריזה תואם לכמות המזון ( פחות אוויר = פחות חימצון) 3. כנ"ל לגבי שקיות הקפאה - עדיפות לשקיות ואקום. בהצלחה אורי

20/02/2018 | 21:26 | מאת: ליאור

וכמה מכסימום זמן מוצע לשמור במקפיא שניצלים אפויים?

ליאור שלום, כתבתי לך - אוכל רטוב / מבושל בין חודש ל 3 חודשים. שניצלים שייכים לאוכל מבושל. בהצלחה אורי

21/02/2018 | 20:28 | מאת: ליאור

וכמה מכסימום זמן מוצע לשמור במקרר שניצלים אפויים?

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה