האם יכול להיגרם נזק מהליכה רצופה של 6 שעות?????

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/01/2018 | 21:17 | מאת: גלית

הייי! היום הייתי בטיול עם העבודה יום גיבוש והלכתי לפי המד צעדים בפלאפון באפליקציה 40,097 צעדים. מרחק 26.65. וזה 6 שעות של הליכה. האם זה מסוכן ההליכה לרגליים וללב? האם יכול להיגרם לי נזק מכמות ההליכה שעשיתי היום? יש לי עכשיו כאבי תופת בכפות רגליים ובקרסול זרמים,הירדמות של האצבעות, דקירות כמו מחטים. האם הרסתי את הרגליים מההליכות? יש לציין שעשיתי רק הליכות בלי ריצות בכלל! האם הנזק הוא בלתי הפיך ללב או לגוף מהליכה כמעט רצופה של 6 שעות?

גלית שלום, קרוב לוודאי שנזק לא קרה , אבל בהחלט העמסת את הגפיים בהליכה ממושכת מאד . מנוחה בשילוב עיסוי והליכות קצרות בקצב לא מהיר ולמספר דקות,עשיים לעזור. אמור לעבור לאחר מספר ימים , במידה ולא חל שיפור יש להתייעץ עם רופא משפחה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה