אימוני קרוספיט האם מומלץ בגילי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

03/12/2017 | 21:15 | מאת: יצחק

אני מבקש את דעתך על אימוני קרוספיט ?האם נכון הדבר שאינוני קרוסםיט מועדים לפציעות יותר מחדר כושר ? אני בן 60 מתאמן קבוע בחדר כושר האם כדאי לעבור לקרוספיט?

יצחק שלום, כן ולא , ואיני רוצה להישמע כמו פרס , אבל בכדי להחליט על סוג אימון, חשוב להגדיר במדויק את מטרתך. פרט יותר ואשמח לחזור אליך. בגדול אימון הקרוספיט הינו אימון המבוסס על התפיסה הפונקציונאלית שזו תפיסת אימון נכונה ובריאה. ניתן לבצע תפיסת אימון זו גם בחדר כושר רגיל , תלוי בחדר כושר ובציוד הקיים בו.. לשאלתך, ( ובצדק) אכן קיים חשש לפציעות בסוג אימון שכזה אך זה תלוי בעיקר : 1. ברמת ההדרכה 2. ביישום ההדרכה למתאמנים ובהתאמת היכולות למתאמנים. אם שני פרמטרים אלו כוסו ( וזה לא קל מאחר ואימונים אלו נעשים בקבוצות, אך בהחלט אפשרי) לדעתי זה אימון מצוין העשוי לתרום לשיפור הכושר והיכולות ללא קשר לגיל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה