אימון רגליים.

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

04/11/2017 | 12:01 | מאת: נתנאל

שלום אני בן 27 ומזה שנים התאמנתי בתכנית ab. אימון a- חזה , רגליים, יד קדמית, בטן אימון b- גב, כתפיים, יד אחורית לכל חלק בגוף הייתי עושה 3 תרגילים , חוץ מהידיים (2 תרג׳) ובטן. החלטתי לעבור לתכנית abc כי דבר ראשון אני רוצה לשים יותר דגש על הרגליים ובעיקר על הישבן ושהאימון הזה בא גם עם חזה באותו יום, גם אין מספיק כח וגם אין זמן לתרגילים נוספים. רציתי לשאול האם אימון c שלי יכול לכלול רק רגליים ובטן? ככה שאימון a נשאר עם חזה ויד קדמית ואימון b כמו שהוא. האם ניתן לעשות באותו אימון של רגליים סקוואט, לחיצה, דדליפט, פשיטת ירך לאחור , מרחיקי ירך, ותאומים? או שזה עמוס מדי? ולגבי גב וחזה מוסיף תרגיל.

נתנאל שלום, כן בהחלט. אבל הייתי שוקל לאחר תקופה לחזור לאימון A , תרגילים מועטים מורכבים. בהצלחה אורי

15/11/2017 | 10:06 | מאת: נתנאל

מה ז״א לחזור לאימון a? ז״א ל ab? מה הכוונה תרגילים מועטים מורכבים?

נתנאל שלום, הכוונה באימון A היא אימון לאותה \קבוצת שריר 3 פעמים בשבוע. הסיבה - תדירות אימון גבוהה יותר. בוודאי שיש להפחית את כמות התרגילים ולהתמקד בתרגילים מורכבים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה