סימני מתיחה- ייעוץ ועזרה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

15/08/2017 | 20:09 | מאת: סיגי

שלום לך, מקווה שתוכל לעזור לי מניסיונך. אני בהריון ראשון, בעודף משקל רציני. בעקבות העליה במשקל נוצרו לי סימני מתיחה גם בבטן וגם בזרועות.. אני מאוד רוצה להירשם לחדר כושר ולהתחיל לעבוד כדי לצמצם היקפים. מניסיונך, האם גם איזורים שנוצרו בהם סימני מתיחה יכולים להצטמצם? האם אצליח לצמצם את היקף הזרועות והבטן גם אם נוצרו עליהם סימני מתיחה? מה דעתך? תודה רבה!

שלום, אתחיל מהסוף, לעתים סימני מתיחה אכן נעלמים - תלוי בגיל , גנטיקה, משך הזמן שהם היו. מזל טוב להריון . ההיריון כרגע עלול להפריע לתהליך של הורדת המשקל משתי סיבות : 1. בתקופת ההיריון האימונים לא נעשים בעצימויות גבוהות במיוחד אם אין היסטוריה של אימונים לפני ההיריון. 2. בכדי לרדת במשקל חשוב ליצור גרעון קלורי אך בהריון חשוב לאכול מספיק. מה עושים? מתייעצים עם הרופא שלך ועם תזונאי /ת . חשוב להבין שבתקופת הריון תכנית האימון חייבת להיות תואמת את מצבך. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה