כושר גופני - התחלה מדורגת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

31/05/2017 | 22:52 | מאת: תומר

שלום רב, אני בן 33 ויש לי כולסטרול. לאחרונה העליתי במשקל. אני מאוד רוצה להתחיל לעשות כושר, אבל אני ממש מתעייף מכל סוג של פעילות. השאיפה שלי היא לרוץ ולרכוב על אופניים. האם יש דרך מומלצת ליצור בהדרגה כושר, מה הדרך המומלצת, הליכה + ריצה, ואם כן כמה לרוץ וכמה ללכת? אשמח לכיוון.

תומר שלום, אכן המפתח להתחיל באימוני כושר הוא ההדרגתיות, ממליץ להתחיל בהליכה 3 פעמים בשבוע למשך של כ 30 דקות. בלינק המצורף תחת כותרת " חדר כושר מקוון" " סבולת לב ריאה" תמצא מידע בנושא , עיין בו ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://www.fib.co.il/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה