חרחורים בזמן פעילות מואמצת

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

27/05/2017 | 20:22 | מאת: פילטיס

היי אחרי אימון כופני מואמץ אני מרגישה בכל נשימה שלי מעיין חירחורים לכמה דקות אחרי שאני נושמת כמה פעמים זה עובר.. ממה זה? אשמח לתשובה

שלום, האם מדובר בתופעה חדשה או זה תמיד היה? אם התופעה ממשיכה ממליץ להתייעץ עם מומחה ריאות. בהצלחה אורי

29/05/2017 | 08:34 | מאת: פילטאיס

תודה אורי על תשובתך המהירה. זה התחיל לפני שנתיים בערך כאשר עשיתי פעילות גופנית מואצת, אם אני עושה הליכה או כל מכשיר אחר בחדר כושר זה לא קורה, רק בשיעורי פילאטיס שעובדים חזק על השרירים או שיעורי קיק בוקס

שלום, לא יודע. חרחורים יכולים להיגרם מאלרגיה, אסטמה במאמץ ( EIA) , דלקות.. ממליץ לבדוק זאת. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה