הפסקת שתייה מתוקה לגמרי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/05/2017 | 19:10 | מאת: דניאל

היי. שאלה קצרה. אם הפסקתי לשתות שתייה, שהייתי שותה בכמויות נכבדות, אך הרגלי האכילה שלי נשארו כמו כלומר מטוגנים ומתוק וכו'. כמובן שלא ברמה של בוקר צהריים ערב אלה פה ושם. לעיתים קרובות אך לא מדי. יש מצב להורדה במשקל? אני מכליל גם אימון פעמיים שלוש בשבוע. לא ריצה אלא בטן וחזה. תודה!

דניאל שלום, תלוי במאזן הקלורי- אם הפחתת השתייה תביא את המאזן לגרעון קלורי אז תהיה ירידה וההפך. בהצלחה אורי

26/05/2017 | 09:07 | מאת: דניאל

מה זאת אומרת מאזן קלורי? כמה אני אמור לצרוך, על מנת להיות בגירעון קלוריות?

דניאל שלום, בכדי לרדת במשקל יש ליצור מאזן קלורי שלילי = ההוצאה הקלורית גבוה יותר מהצריכה. כמה קלוריות ? עליך לבדוק זאת בעצמך - אתה יכול לעשות זאת בעזרת תזונאי/ת ( מומלץ) או באחד מהאתרים בהם יש מחשבונים ( גולניגו למשל). בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה