מעלה במשקל למרות הכל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

25/05/2017 | 08:47 | מאת: אמא

שלום רב בתי בת 25 במשקל טוב למימדיה היא מתעמלת קשה 2_3בשבוע מקפידה לאכול מסודר יש לה משמעת עצמית מאוד גבוהה בשנה האחרונה נשבר לה הלב מאהבה נכזבת הייתה בדכאון קשה מאוד בפגישה עם פסכיאטר הוחלט על טיפול בשם אסטו תחילה נורא רזתה עם הכדורים ועכדיו למרות כל ההתמדה בספורט ואוכל נכון היא מתרחבת ועולה במשקל לדעתי זה חלק מתופעות הכדורים אבל אני עומדת על כך שעדיף שתתרחב ותשמין מאשר תהיה פגועת נפש ובכל זאת לבי נשבר מלראות את סבלה כשהמכנס כבר לא עולה או השמלה לא נכנסת איך אפשר לעזור לילדה ??? אנא עזרתכם תודה מראש אמא

שלום, לא בהתמחותי. ממליץ לשלב תזונאי/ת ספורט ולבנות תכנית תזונה מסודרת , במקביל להתייעץ עם הרופא המטפל. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה