מה זה שבוע deload? שאלות

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/04/2017 | 21:18 | מאת: Edensh

מה זה שבוע deload? * איך להתנהל בשבוע מבחינת האוכל? *האם כדאי להכניס ציט מיל בשבוע הזה? *האם זה שבוע ללא פעילות כלל?

שלום, לפני שמתייחסים ל deload יש להתייחס לתקופתיות periodization , שהרי דילואד זה של הפחתה בעצימות האימון ולכן זה חייב להבנות על בסיס תכנית האימון השנתית / חודשית. אין פה נוסחאות ולפעמים עדיף לבצע מנוחה טוטאלית. הדילואד יכול להמשך גם יותר משבוע ( מי קבע ששבוע זה מספיק ואולי שבוע זה יותר מדי) לגבי אוכל - ממליץ לאכול רגיל אך להפחית כ 15% מהכמות . ציט מיל בשבוע זה לא ממליץ. לא - דילואד זה שבוע אימונים מופחתים. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה