ספורט על מנת לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

19/04/2017 | 20:41 | מאת: איתי

שלום רב. אני בן 27 גובה 181 משקל 95. הייתי אצל דיאטנית שנתנה לי תפריט על מנת לרדת במשקל.בנוסף,היא אמרה לי ללכת שלוש פעמים בשבוע במשך חצי שעה. איני מבין בספורט אך ברצוני לדעת על מה אתה ממליץ על כמה זמן .? אין לי כסף לחדר כושר

איתי שלום, המלצת הדיאטנית טובה. התחל בהליכה של 30 דקות בהמשך ניתן להעלות את משך ההליכה. בנוסף כדאי לשלב תרגילי כוח. בלינק המצורף תחת כותרת " חדר כושר מקוון" תמצא מידע רב בנושא. עיין בו ובמידה ויהיו לך עוד שאלות אשמח לחזור אליך. http://[email protected]/ בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה