איך להתמיד במכון כושר ?

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/02/2017 | 19:18 | מאת: איציק

שלום שלום. לפני כשבוע נרשמתי לחדר כושר. אני בן 26 ולא התאמנתי שנים. רציתי לשאול שני שאלות : 1) איך להתמיד ? אני אחרי אימון אחד נמאס לי 2) אני חוזר בשש בערב בערך לפעמים קצת אחרי 6 בערב. ואחרי זה אוכל ארוחה כבדה,כלומר ארוחת בשר עם אורז לפעמים תפו"א. מתי ללכת ללכת לחדר כושר ב9 בערב או בשמונה? הכוונה האם ניתן לאכול ארוחה כזו כשעתיים לפני אימון .

איציק שלום, 1. למצוא את הפעילות אותה אתה הכי אוהב / הכי פחות "שונא", לארגן את תדירות האימונים בלוח זמנים ריאלי ( גם שני אימונים בשבוע יכולים לקדם אותך) לשלב מניעים כגון מוסיקה , מאמן כושר אישי שמדי פעם ילווה ויניע אותך.... להבין ולהפנים שפעילות גופנית היא חלק מאורח חיים 2. עדיף לאכול את הארוחה הכבדה לאחר האימון לכן אפשרי לאכול משהו קל לפני האימון , אולי להקדימו ולאחריו ארוחה כבדה. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה