בעיינין נושא הגובה שלי תעיין כבר למטה 😅✌

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

20/01/2017 | 14:36 | מאת: חייב. עזרה

שלום שמי מעין ואני בן 11 וחצי עוד מעט 12 אני לקחתי זריקות בערך כשנה זה הגביע אותי ב7 ס"מ בערך ועושים לי בשינה כי אני מפחד הגיע הזמן לעשות בדיקת דם או שאני לא עושה את הטיפול אני מפחד מהזריקות אז לא עשיתי אני צריך עזרה בקשר לגדילה אחרת לא כגון:כדורים ודברים כאלה אלא:מתי אני צריך לישון בתשובה של איזה שעה 8 או 7 ולא בשעות כגון 7 שעות כי אני לא מבין או כאלה דברים אשמח להצעות... והורי הם לא גבוהים אז אני מפחד על העיינין הזה אני גם לא גבוה ובגלל זה פניתי תודה.... אני 1.37 מטר ו37 ס"מ תודה רבה...

מעיין שלום, לא בהתמחותי, עליך להתייעץ עם רופא המשפחה או גורם רפואי. בהצלחה אורי

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה