אנמיה

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

10/08/2001 | 15:03 | מאת: צבי

שלום רב! אני עומד להתגייס לצבא בקרוב ובפי שאלה: אני אובחנתי כסובל מאנמיה לפני חצי שנה לערך (HB 10) ביצעתי בדיקות מרובות כדי למצוא את גורם המחלה אך היא לא נמצאה. אינני זוכר את שמות הבדיקות אך הם כללו הכנסת צינור דרך הפה לקיבה וכמו כן דרך פי הטבעת כדי לבדוק את המעי הגס\דק. ובכן, הגורם למחלה לא נמצא ואני התחלתי לקחת כדורים מסוג "פרוקל" תוך זמן מה הHB שלי עלה וכעת הוא עומד על 15.2 והפרואין אף הוא עלה במידה מסוימת ורמתו מתקרבת לרצויה. היום בדיוק ניתנה לי ההוראה להפסיק לקחת את הכדורים. שאלתי היא : האם ההמוגלובין שלי לא יירד בזמן שאני לא ממשיך לקחת את הכדורים? אני דואג מכיוון שברצוני להתגייס ליחידה מובחרת שם הכושר וסיבולת לב - ריאה הם גורמים חשובים ואני חושש שאסבול שנית מהאנמיה. חשוב לציין שעם עלית ההמוגלובין כושרי השתפר פלאים.

11/08/2001 | 11:35 | מאת: אדי מלמד

צבי שלום, עפ"י הנתונים שציינת ההמוגלובין אמנם ירד במעט אולם יש עלייך להקפיד מאוד על המשך פעילותך האקטיבית, סבולת לב ריאה וכוח ובייחוד להתמקד בנושא תזונה ותוספי תזונה. תוספי תזונה של חברת TWINLAB היא אחת החברות המתמחה בתוספי מזון, הצעתי לי אלייך היא להשתמש במוצר הנקרא HMB, אשר יעזור לך בפעילותך, ומולטי ויטמין מינרל. בברכת הספורט

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה