לחץ דם נמוך אצל ספורטאי

דיון מתוך פורום  אימון, כושר גופני ותזונה

23/12/2016 | 21:09 | מאת: אורי

היי, שבוע טוב. אני משרת בסיירת מובחרת, מתאמן 24/7 ואדם בריא לחלוטין מלבד כאבים אורטופדיים המלווים עקב העצימות הגבוהה. עם זאת לחץ הדם שלי מוגדר כנמוך מהרגיל 48/130 וגורם לי לסחרחורות כאשר אני מעוניין לתרום דם. רציתי לדעת מה ניתן לעשות לגבי זה ומדוע המצב כך. יש לציין שאני נמנע ממלח שלפי מיטב הבנתי עשוי להעלות מעט את הלחץ דם.

אורי שלום, עליך להתייעץ עם גורם רפואי. ללחץ דם נמוך סיבות שונות כולל אלו שנולדו כך, נראה שאתה אחד מאלו. לא ציינת אם יש השפעה של הלחץ הנמוך על פעילותך הגופנית, אני מניח שלא, אם לא ציינת זאת. לגבי תרומת הדם שוחח אם הרופא / אחיות ומה לעשות לאחר התרומה, בנוסף לקפה שמגישים לאחר התרומה. בהצלחה אורי.

מנהלי פורום אימון, כושר גופני ותזונה